Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 0 lejeboliger
0 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
0 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Præstø - se alle ledige lejeboliger i Præstø her

Din søgning gav desværre ingen resultater, prøv venligst igen

Leder du efter en lejebolig i Præstø og omegn? Præstø er en hyggelig havneby, der ligger på Sydsjælland en time fra København og 20 kilometer syd for Faxe. Her finder du blandt andet en privatskole, specialforretninger og en idyllisk havn. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad du kan lave i Præstø, og hvorfor det er et godt sted at slå sig ned. Det er nemlig altid en god idé at få en fornemmelse af den by, du flytter til, inden du leder efter lejebolig. Derudover får du et par råd med på vejen til, hvordan du nemmere kan finde din drømmebolig. 

Det skal du vide om Præstø 

Præstø er en lille by, der er i 2020, har et indbyggertal på 3.814. Alligevel byder byen på lidt af hvert. Selvom byen er lille, har du rig mulighed for at drage mod det nærliggende Faxe, der blot ligger 20 kilometer væk. Vil du helt til det sydøstlige Næstved, skal du blot køre 25 kilometer.
I Præstø finder du blandt andet Præstø kirke, som tidligere var en del af et kloster. Præstø blev i første omgang grundlagt som en ø med mulighed for at tage broen til resten af Sjælland. Først i det 19. århundrede blev byen landfastet. 

Byliv, kultur og lokalsamfund

Byen byder blandt andet på en detailhandel, som du finder i Adelgade. Her ligger der blandt andet fire forskellige supermarkeder, der er perfekt, når du finder din lejebolig i Præstø. Der er dermed gode indkøbsmuligheder midt i et gammelt bymiljø. Gaderne indbefatter nemlig idyl og ro med de mange gamle bygninger, der hele vejen igennem har bibeholdt den gamle stil. Derudover er der muligheder for overnatningsmuligheder i byen i form af Frederiksminde hotel med tilhørende restaurant. Er du vild med vand, kan du besøge Præstø havn, der blev opført tilbage i 1827. Her ligger blandt andet Præstø sejlklub med mulighed for at desuden at få undervisning i både roning padling, så du kan komme ud at sejle i kajak. 

Præstø byder på et hyggeligt lokalmiljø, hvor du har mulighed for at nyde natur og vand, samtidig med at du kan besøge byens detailhandel 

Byens gamle bygninger og bindeværk er bevaret. Det betyder, at gaderne summer af idyl og hygge

Der er desuden mulighed for at gå til roning eller padling alt efter, om du er til den slags fritidsaktiviteter 

Priser på lejebolig i Præstø

Inden du går i gang med at lede efter din lejebolig i Præstø, bør du først og fremmest tjekke og sammenlige priser på lejeportalerne. Ved at sammenlige priser på for eksempel lejligheder, ved du nogenlunde, hvad du kan forvente. På den måde er der større sandsynlighed for, at du er opmærksom på, hvorvidt huslejen er nogenlunde fair sammenlignet med de andre boliger. Det er nemlig som udgangspunkt vigtigt at være opmærksom på flere ting, når du leder efter lejeboliger.
For eksempel om prisen er fair, så du ikke ender med at blive snydt. Derudover er det vigtigt at skrive sig bag øret, at du aldrig må betale et depositum eller en husleje, før du har underskrevet en kontrakt på din lejebolig i Præstø.

Du kan for eksempel lige nu leje et rækkehus med tre værelser til kun 6.600 kroner. Derudover kan du leje et enkelt værelse til knap 3.000 kroner. Det er dermed de priser, du kan gå ud fra, når du skal lede efter din kommende bolig.

Dette skal du være opmærksom på

Fordi der er så få opslag, er det vigtigt, at du opdaterer portalerne jævnligt. Der er nemlig flere om buddet, og derfor gælder det om at være hurtigt, når udbuddet ikke er større på nuværende tidspunkt. 

  • Sørg altid for at sammenlige priser, når du skal lede efter den rigtige lejebolig
  • Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt lejeprisen stemmer overens med øvrige boliger. På den måde undgår du blandt andet at blive snydt af udlejer, når du finder din lejebolig i Præstø
  • Sørg for altid at underskrive en kontrakt, inden du overfører et beløb til udlejeren
  • Tjek jævnligt lejeportalerne for at være sikker på, at du finder drømmeboligen i det, den bliver lagt ud 

Ting du kan lave, hvis du bor i en lejebolig i Præstø 

Hvis du går og overvejer lidt, hvad du mon kan lave i Præstø, så får du her en række ideer til forskellige muligheder. Først og fremmest kan du for eksempel besøge Præstø havn. Hvis du er vild med udendørsaktiviteter, kan det være en god idé at melde dig ind i sejlerklubben. Det er specielt en fordel som tilflytter, hvor det måske er begrænset, hvor mange du kender. På den måde kan du hurtigt få skabt et netværk samtidig med, at du har en sjov fritidsaktivitet, hvor du får god motion og glæde af byens smukke naturområder. Er du mere kulturelt anlagt, kan du besøge byens familiefestival, der bliver afholdt hvert år i august.