Luk søgning
0 kr.
30.000 kr.
1 vær.
8 vær.
1 km
60 km
Vis 2 lejeboliger
2 lejeboliger fundet på denne søgning
BoligAgent - helt gratis Få mails, når der kommer nye lejeboliger som matcher dine ønsker
Filter icon Filtrer søgning
Sortering:
2 lejeboliger fundet på denne søgning

Lejeboliger Vordingborg - se alle ledige lejeboliger i Vordingborg her

Algade 79, 4760 Vordingborg, Danmark
Vordingborg
Areal
142 m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
9.995 kr/md
Se bolig
4760 1 vær. lejlighed, 45 m2, 12900 mdr forudbetalt leje
Helt ny
Vordingborg
Areal
45 m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
30.700 kr/md
Se bolig

Vordingborg ligger naturskønt ud til vandet og kun en times kørsel fra København. Det er en hyggelig og charmerende by omgivet af smuk natur. Her er et rigt kulturliv og gode indkøbsmuligheder. Byen rummer dejlige rekreative områder, spændende seværdigheder og mange gode spisesteder. 

Der er rigtig god grund til at vælge en lejebolig i Vordingborg, hvis du skal flytte. Priserne er overkommelige, og du vil bo naturskønt og centralt. Byen har det charmerende provinspræg. Samtidig er den stor nok til, at her er masser af oplevelsesmuligheder.

Information om Vordingborg

Vordingborg er en gammel by med en rig historie. Byen er grundlagt af Kong Valdemar den Store omkring år 1160. Vordingborg Slotsruin med det velbevarede Gåsetårn er byens største seværdighed. 

Der er mange gode grunde til at flytte til en lejebolig i Vordingborg. Byen er rig på naturoplevelser med sin beliggenhed lige ud til kysten, nærliggende skove og smukke rekreative naturområder i byen. Centrum af Vordingborg byder på mange indkøbsmuligheder. På den hyggelige gågade Algade ligger mange specialbutikker og gode spisesteder. 

Vordingborg har et gymnasium, en handelsskole og et seminarium, hvor man kan læse til både lærer og pædagog. I byen ligger også en kaserne med gamle velholdte bygninger. Det er en god handelsby med et aktivt kultur- og idrætsliv, og her er gode forhold for børnefamilier. Der er mange rekreative områder i byen, blandt andet den gamle egeskov Kirkeskoven. Her er også en hyggelig lystbådehavn.

Hvad koster en lejebolig i Vordingborg?

Prisen for en lejebolig i Vordingborg ligger langt under prisen for en tilsvarende lejebolig i København. Blandt andet derfor er Vordingborg en attraktiv by, som tilflyttere nemt finder sig tilrette i. Når man kommer til byen, bliver man fascineret af den hyggelige stemning og den smukke natur. Mange tilflyttere oplever, at de bliver så glade for byen, at de ikke vil bo andre steder. 

Man kan finde en lejebolig i Vordingborg til en overkommelig pris. Med en lavere husleje har man overskud i budgettet til de mange andre ting, som man gerne vil. Samtidig er udbuddet af lejeboliger større i Vordingborg end eksempelvis i København. Det giver gode muligheder for at finde en bolig, som falder i din smag.

Du kan vælge en bolig i centrum af byen, med det summende byliv lige udenfor døren. Eller måske vil du hellere have en bolig med direkte adgang til grønne områder. Uanset hvad du ønsker, er der mange muligheder i Vordingborg for at finde en bolig, som passer perfekt til dine behov. 

Steder i Vordingborg du skal kende

Her kan du læse om nogle af de steder i byen, som du bør kende, hvis du flytter til en lejebolig i Vordingborg. 

Seværdigheder og grønne områder

Vordingborg by er kendt for Vordingborg Slotsruin og Gåsetårnet, som er et 26 meter højt fæstningstårn. Slotsruinen er resterne af det middelalderlige Vordingborg Slot. Det er omgivet af et stort grønt anlæg med voldgrave. Anlægget omkring slotsruinen bliver brugt til mange kulturelle formål. 

Tæt ved Vordingborg centrum ligger Kirkeskoven, der er en gammel egeskov. Skoven anvendes meget af befolkningen i Vordingborg til rekreative formål. Mange går eller cykler en tur i skoven eller tager på naturlegepladsen. Skoven er også meget benyttet af skoler og børneinstitutioner.

Tæt ved centrum og slotsruinen ligger Vordingborg Nordhavn, hvor der er en fredelig og hyggelig stemning. Den smukke Oringe halvø ligger også i umiddelbar nærhed af byen i gåafstand fra Vordingborg slotsruin. 

Shopping 

Algade er gågaden i Vordingborg. På den hyggelige gågade finder man mange forskellige butikker. Blandt andet kan du købe tøj, tasker, genbrug, isenkram, stof, garn, legetøj, sengeudstyr, ure og kontorartikler. Herudover er der gode indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker flere steder i Vordingborg.

Muligheder for oplevelser i Vordingborg

Hvis du bor i en lejebolig i Vordingborg, er der rige muligheder for oplevelser både indenfor musik, kultur og gastronomi.

Musik og kultur

På Algade ligger spillestedet STARS, der er kendt for sin gode atmosfære og sin fantastiske lyd. I STARS spilles musik i mange forskellige genrer, lige fra det populære musik til det mere nicheprægede. 

Hvis du kan lide at gå i teatret, kan du tage i Vordingborg Teater, som drives af Teaterforeningen Bøgestrømmen. Hvis du melder dig ind i teaterforeningen, kan du købe billetter til medlemspris.  

Hvert år i uge 28, den anden uge af juli, afholdes Vordingborg Festuge. Her er mange udendørs koncerter, og byens borgere ser hvert år frem til denne uge. Der kommer også mange turister for at deltage i festugen. Efter den sidste koncert afsluttes festugen med et kæmpe festfyrværkeri. 

Spisesteder

Der er mange gode spisesteder på Algade. Hvad enten du er indisk, kinesisk eller italiensk mad, steak, sushi, grill eller pizza, så kan du finde det i Vordingborg. Du behøver bare at gå en tur ned ad Algade, så er der nok at vælge imellem. Der er også spisesteder andre steder i byen, blandt andet ved havnen og ved slotsruinen.

Hvad skal du være opmærksom på, når du søger lejebolig i Vordingborg?

Som altid, når man lejer en bolig, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger en lejebolig i Vordingborg.

  • Inden du beslutter dig for at sige ja til en bolig, bør du danne dig et grundigt indtryk af, hvad priserne ligger på i området. Så risikerer du ikke, at du siger ja til en bolig, som er for dyr i forhold til, hvor prisniveauet i området ligger.
  • Hvis du synes, det er for dyrt i centrum af byen, kan du lede efter en bolig i udkanten af byen. Vordingborg er ikke en stor by, så afstanden ind til centrum vil stadig være lille.
  • Skriv aldrig under på en lejekontrakt til en bolig, som du ikke har set. Nogle udlejere kan finde på at snyde og love ting, som ikke passer med virkeligheden.
  • Du skal aldrig betale penge under bordet, hvis udlejer kræver et ekstra beløb udover depositum og forudbetalt husleje. Du skal heller aldrig betale penge for at få lov til at se en bolig. Det er ulovligt, og du får aldrig dine penge igen. Brug din sunde fornuft, og sig kun ja til en bolig, hvis de juridiske ting er i orden.